Časopis “Meso” prati najvažnija domaća i strana dostignuća mesne industrije pa na svojim stranicama obuhvaća priloge iz stočarstva, peradarstva, ribarstva kao i egzotičnog mesa.Kroz stručne i popularne priloge govori o uzgoju, hranidbi, proizvodnji, pakiranju i prezentaciji mesnih i ribljih proizvoda na tržištu.
Stranice najstarijeg hrvatskog meso-prerađivača.
Trgovina na veliko i malo pršutima, prerađevinama od mesa, sirevima i mliječnim proizvodima, uljima (suncokret i maslinovo), mesom peradi i konzumnim jajima
Mesna industrija Cerovski obavlja poslove proizvodnje, prerade te trgovine mesa i mesnih prerađevina što uključuje klanje životinja domaćeg uzgoja i iz uvoza te preradu mesa u polutrajne, trajne i obarene proizvode.
Osnovana je 1990. u Vrgorcu čija je osnovna djelatnost proizvodnja mesa na tradicionalan način.
Peradarska farma Derifaj Bjelovar, proizvodnja i prodaja konzumnih jaja
Dalmatinski pršut. Pršutana Puntica d.o.o. osnovana je 1994. god. s ciljem proizvodnje mesa i mesnih prerađevina koji imaju stoljetnu tradiciju u načinu proizvodnje karakterističnu samo za ove krajeve.
Proizvodnja mesa i mesnih proizvoda, maloprodaja, veleprodaja,klaonica
zastupnik Wiberga za Hrvatsku
Klanje i obrada papkara i kopitara
slavonski kulen, proizvodnja mesa, orahovački kulen, pleša obrt,kulen pleša
U Vlaškoj 78 čekaju Vas sve najbolje slavonske mesne delikatese te naš¡ najslavniji proizvod: Domaći kulin Galović koji je 1997. godine zaštićen kao prvi hrvatski autohtoni proizvod.
Domaći baranjski kulen
Hrvatska tvrtka za prodaju mesa i pribora za izradu kebapa